Architect en constructeur

Uw architectenbureau

Welkom bij EWP Ingenieurs, een ervaren en creatief architectenbureau in Purmerend.

Sinds onze oprichting in 1995, hebben we ons gespecialiseerd in een breed scala aan bouwprojecten in heel Nederland. Ons team van deskundige architecten, bouwkundigen en constructeurs biedt een persoonlijke en klantgerichte aanpak.

Onze geschiedenis

EWP Ingenieurs staat voor Edam/Volendam, Waterland en Purmerend, de regio waar we oorspronkelijk begonnen zijn. Met meer dan 25 jaar ervaring in Amsterdam en omstreken bieden wij betrouwbare en hoogwaardige diensten aan voor renovatie- en nieuwbouwprojecten van woningen, kantoren en bedrijfsgebouwen. Ons team van architecten, constructeurs en bouwkundigen zorgt voor een gedetailleerd schetsplan en stelt vervolgens een volledig uitvoerbaar plan op voor de aannemer om mee aan de slag te gaan. In de afgelopen jaren hebben we talloze projecten gerealiseerd op het gebied van architectuur en herbestemming.

Onze filosofie

Bij EWP Ingenieurs streven we naar beter, mooier en slimmer bouwen. We onderzoeken altijd de relatie tussen het gebouw en zijn omgeving. Bij elke bouwopgave bieden wij een totaalconcept: architectuur gecombineerd met een doordachte constructie. Wederzijds begrip vormt de basis voor een goed samenwerkingsproces en succesvolle projecten, gebaseerd op vertrouwen en het nakomen van afspraken.

Onze Diensten:

  • Architectuur en Ontwerp: Van concept tot gedetailleerde plannen.
  • Bouwkundig Advies: Deskundige begeleiding en advies tijdens het hele bouwproces.
  • Constructie: Innovatieve en veilige constructie-oplossingen.

Bij EWP Ingenieurs krijgt u één vast contactpersoon die alles voor u regelt, van het eerste ontwerp tot de vergunningsaanvraag. Wij bedienen zowel particuliere als zakelijke klanten en bieden complete projectbegeleiding, van planning tot realisatie en uiteindelijke oplevering.

Waarom Kiezen voor EWP Ingenieurs?

  • Ervaring en Creativiteit: Jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen.
  • Persoonlijke Aanpak: Eén aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen.
  • Breed Scala aan Projecten: Van woningbouw tot commerciële projecten.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. EWP Ingenieurs – Voor al uw bouw- en architectuurwensen in Purmerend en daarbuiten.

BNA

EWP Ingenieurs is lid van de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en mag het keurmerk “BNA Erkend Bureau” voeren.

Wat wij allemaal doen: Omgevingsvergunningen, nieuwbouw, zelfbouw, aanbouw, verbouwen en monumenten, opbouw, dakkapellen, uitbreidingen van woningen en utiliteitsgebouwen, constructietekeningen, constructieberekeningen, funderingsherstel, dakkapellen en opbouwen, kostenramingen en directiebegrotingen, bouwadvies Purmerend en omstreken, berekenen van portalen ten behoeve van doorbraken,  maken van restauratieplannen voor monumenten, ventilatieberekeningen, daglichtberekeningen, tekeningen ten behoeve van een splitsingsvergunning of een samenvoeging, energieprestatieberekeningen, vergunningsvrij bouwen in Purmerend, bouwtekeningen en nog heel veel meer….. en niet alleen in Purmerend in omstreken.

Architect in Purmerend | Architect in Landsmeer | Architect in Zaanstad | Architect in Hoorn | Architect in Edam | Architect in Volendam | Architect in Monnickendam | Architect in Waterland

Scroll naar boven