Architect in Zaanstad

Wij zijn EWP. Een architectenbureau dat in is 1995 opgericht. De letters EWP staan voor het werkgebied waar wij oorspronkelijk begonnen zijn, Edam/Volendam, Waterland en Purmerend. In de afgelopen jaren heeft EWP Ingenieurs talloze projecten in Zaanstad gerealiseerd op het gebied van verbouw, architectuur en herbestemming. Zie onze projecten die wij afgelopen jaren gerealiseerd hebben Projecten – EWP Ingenieurs, uw architect en constructeur.

Onze filosofie is helder: Op zoek naar beter, mooier en slimmer onderzoeken wij altijd de relatie tussen gebouw en zijn omgeving. Bij elke bouwopgave bieden wij een totaalconcept: Architectuur in combinatie met een doordachte constructie. Wederzijds begrip vormt wat ons betreft de basis voor een goed samenwerkingsproces en succesvolle projecten. Op die manier ontstaat een relatie die gebaseerd is op vertrouwen en waarbij de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Aan de basis van elke bouwopgave staat voor EWP Ingenieurs het ontwikkelen en vormgeven van een helder concept. Daarin is de relatie tussen programma, budget, architectuur en tijd bepalend voor een evenwichtig en verantwoord ontwerp. Wij omschrijven duidelijk de verschillende stappen in het ontwerpproces en bespreken deze met de opdrachtgever (‘managen’ van de verwachting). Het belang van de opdrachtgever staat hierbij altijd centraal. Zowel voor particulier als voor bedrijven realiseren we ontwerpen volledig op maat en naar wens van de klant waarbij een uniek ontwerp ontstaat. Van een dakkapel tot een appartementencomplex, onze ervaringen zijn toereikend om mee te schalen.

Het team van EWP Ingenieurs bestaat uit deskundige en betrokken medewerkers. Indien de omvang of de complexiteit van een project dit vraagt, kunnen we beschikken over de expertise van diverse betrouwbare externe adviseurs.

Scroll naar boven