Optoppen particuliere woning Purmerend

Verbouwen

Het maken van een verbouwplan voor woningen is een dagelijkse bezigheid van EWP. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van meer ruimte in een woning. Dit kan door middel van aan- en opbouwen, dakkapellen, kelders of gewoon door een woning slimmer in te delen.

Wij hebben een vakkundig team die u kunnen adviseren in het maximaal benutten van de huidige regelgeving. Op dit moment is er vergunningsvrij heel veel mogelijk, maar daarnaast laat in veel gevallen het bestemmingsplan ook nog heel veel toe. Hierdoor kunnen wij voor u een optimaal plan creëren waarin u het onderste uit de kan haalt.

Naast het tekenwerk kunnen wij voor u bijkomende onderdelen voor u verzorgen zoals bijvoorbeeld het maken van:

– de constructieberekening
– de ventilatie- en daglichtberekening;
– de asbestinventarisatie;
– de kostenraming;
– het bodemonderzoek en de sonderingen;

En natuurlijk kunnen wij de benodigde vergunningen voor u verzorgen.

Wanneer u nog niet weet met welke aannemer u in zee gaat, kunnen wij voor u een technische omschrijving maken welke u als bijlage bij de tekeningen kan voegen voor een offerteaanvraag. Zo bent u er zeker van dat de offerten die u van de aannemers ontvangt zijn gebaseerd op een zelfde basis.

Kortom, wij kunnen heel veel voor u uit handen nemen. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij voor u, voor een zeer scherpe prijs, het hoognodige doen zodat uw aannemer aan de slag kan en uw vergunning geregeld is.

Neemt u voor meer informatie contact met ons op, wij kunnen u geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden en kunnen op korte termijn een offerte voor onze werkzaamheden opstellen.

Scroll naar boven