Nieuwbouw Bedrijfsgebouw Vroom Wijchen

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Vroom

Bijsterhuizen 21-24
Wijchen

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Wijchen

In 2007 heeft Vroom BV, een specialist in funderingstechnieken, de opdracht bij ons neergelegd om een nieuw bedrijfspand op bedrijventerrein Bijsterhuizen in Wijchen te verzorgen.

Naast het ontwerp hebben wij de vergunningsprocedures, de constructie, de aanbesteding en de bouwbegeleiding voor onze rekening genomen. In juni 2008 is dit bedrijfspand opgeleverd.

Kenmerkend aan dit pand is het ronde metselwerk wat schuin naar voren komt.

Nieuwbouw bedrijfspand Schelphoek Hoorn

Nieuwbouw bedrijfsgebouw Habbeké Shipyard

Schelphoek 103
Hoorn

Habbeké Shipyard

In 2016 is het nieuwe bedrijfsgebouw van Habbeké Shipyard opgeleverd. Het gebouw is gesitueerd op het bedrijventerrein De Schelphoek welke speciaal is opgezet voor nautische bedrijven.

Kenmerkend aan het gebouw zijn de groene en rode banden wat knipoog is naar het boeg en bakboord van een schip.

Habbeké Shipyard is gespecialiseerd in het bouwen van de snelle vaartuigen voor bijvoorbeeld de reddingsbrigade.

Nieuwbouw Praxis Sneek

Nieuwbouw Praxis

Kolenbranderstraat 1
Sneek

Nieuwbouw bouwmarkt Praxis Sneek

EWP heeft voor opdrachtgever Corlijnen BV de bouwkundige uitwerking, de constructie, aanbesteding en de bouwbegeleiding verzorgd.

Het pand bestaat uit een kantoor met een bijbehorende gebouw ten behoeve van de winkel. Het pand staat aan de Kolenbranderstraat in Sneek, het bedrijventerrein langs de Hemmen en de Rijksweg A7. Het nieuwe pand is gepositioneerd tussen meerdere vrijstaande bedrijfsgebouwen.

Het karakter van het kantoor is strak en modern, de gevel is afgewerkt met sierpleisterwerk. De bedrijfshal voor de winkel bestaat uit een combinatie van gevelbeplating en Rodecapanelen. De oplevering van het pand was in 2012.

Het vloeroppervlak van het pand bedraagt 5000 m2.

Nieuwbouw bouwmarkt Edam

Nieuwbouw bedrijfspand Edam

Multimate Edam

Nieuwbouw Multimate Edam

In opdracht van de familie Everaars hebben wij van het nieuw te bouwen bedrijfsgebouw het gehele traject, van ontwerp tot en met de uitvoering, verzorgd. Uiteraard ook inclusief de constructie, de aanbesteding en de vergunningsaanvragen.

Het pand is eind 2009 opgeleverd en is er een Multimate in gevestigd.

Nieuwbouw bedrijfspand Processorstraat Amsterdam

Nieuwbouw bedrijfspand

Wagelaar BV Amsterdam

Nieuwbouw bedrijfspand i.c.m. units

In 2007 heeft Wagelaar BV, een grondwerkbedrijf, de opdracht bij ons neergelegd om een nieuw bedrijfspand op het Cornelus Douwes terrein in Amsterdam-Noord te verzorgen. Naast het ontwerp hebben wij de vergunningsprocedures, de constructie, de aanbesteding en de bouwbegeleiding voor onze rekening genomen. Dit bedrijfsgebouw omvat de bedrijfsruimte voor het grondwerkbedrijf maar daarnaast herbergt het ook 16 units voor de markt. In de tweede helft van 2008 is er gestart met de werkzaamheden, eind 2009 is het pand opgeleverd.

Een kenmerkend detail van het pand is de onderzijde van het overstek van het kantoor, deze is geheel in metselwerk uitgevoerd.