Werkwijze

Er wordt gewerkt aan veel verschillende projecten waarbij het ontwerp qua gekozen architectuur en uitvoering wordt afgewisseld naar de wens en keuze van de klant. Of u nu uw woning wilt vergroten of dat u een nieuw te bouwen kantoor wilt laten ontwerpen, EWP kan u tal van referenties overleggen van onlangs afgeronde projecten.

Momenteel houdt EWP zich druk bezig met diverse “wonen boven winkels”-projecten in de binnenstad van Purmerend, nieuw te bouwen kantoren in de Weidevenne  en diverse grotere utiliteitsprojecten in het land. Dit wilt uiteraard niet zeggen dat wij u niet welkom kunnen heten als klant… Naast deze lopende projecten staan wij voor u klaar om voor u het ontwerp- en bouwvergunningtraject uit handen te nemen zodat u zich kunt concentreren op de bijkomende zaken van een (ver)bouw.

Zoals reeds gezegd staat de klant bij EWP centraal. Hoe groot of klein een project ook is, wij tekenen graag aan de hand van uw eisen/wensenpakket voor u een persoonlijk plan uit om uw dromen te verwezenlijken.

Op de pagina “diensten” vindt u het overzicht van al onze werkzaamheden. U ziet hier dat de kracht van ons bedrijf ligt in de veelzijdigheid: Het totaalconcept. Wij besteden geen werkzaamheden uit, waardoor wij ook niet afhankelijk zijn van anderen.

Komt u eens bij ons langs, wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

 

 

Bel ons voor een vrijblijvend gesprek: 0299-424635!

Comments are closed.