Laatste nieuws

September 2015

Verbouw St. Lucia Klooster Bennebroek vordert gestaag.

Op dit moment staat het St. Lucia Klooster in Bennebroek vol in de steigers. Wij zijn druk bezig met de constructieve begeleiding van het plan. Aannemer De Nijs is druk bezig met het heiwerk ten behoeve van de nieuw aan te brengen constructies. De oplevering van het casco is gepland medio 2016.

Verbouw_Lucia Klooster Bennebroek_1

 

Augustus 2015

Nieuwbouw villa Noordeinde opgeleverd!

Na de bouwtijd van een jaar is het woonhuis met een botenhuis aan de achterzijde opgeleverd. Het was een ingewikkeld project, het plan betrof een uitgebreide bestemmingsplanprocedure en de kavel was daarnaast ook zwaar vervuild.

Nieuwbouw villa Noordeinde Landsmeer_5

 

Juli 2015

Onlangs is de verbouw van een woning aan de Toendrastraat in Purmerend opgeleverd. De woning is vergroot middels een opbouw. De afwerking bestaat uit een combinatie van metselwerk en Rockpanel.

Verbouw woning Toendrastraat Purmerend

 

Juni 2015

Onlangs is deze villa in Bergen opgeleverd. Wij zijn trots op het resultaat.

Nieuwbouw villa te bergen

 

Mei 2015

Volg onze projecten nu ook op Facebook!

 

Mei 2015

De bouw van de villa aan het Noordeinde in Landsmeer is in een vergevorderd stadium. Binnenkort wordt er gestart met het aanbrengen van de rieten kap.

 

IMG_2767

April 2015

Restaurant Spijkerman wordt geopend in nieuwe pand!

Het project Neckerpoort is na de opening van het nieuwe restaurant geheel afgerond.
Wij feliciteren de familie Spijkerman met de opening van het nieuwe restaurant en wensen ze veel succes! Het restaurant is door de burgemeester van Purmerend geopend.

Opening Spijkerman
(Foto: http://www.dichtbij.nl/waterland/regio/artikel/3980502/spijkerman-officieel-geopend-door-burgemeester-bijl.aspx)

EWP Nieuwbouw wonen boven winkels purmerend_spijkerman

 

Januari 2015

Verhuizing naar Herengracht 18 te Purmerend.

Wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie. Wij zijn bereikbaar op Villa Schoonoord welke is gelegen aan de Herengracht 18. 

Deze villa is in 1907 gebouwd en is een gezamenlijk ontwerp van de architecten Jan Stuyt en Jos Cuypers. Cuypers is de zoon van de bekende Pierre Cuypers die onder andere het Centraal Station en het Rijksmuseum in Amsterdam ontwierp.

Herengracht 18 Purmerend_EWP

 

December 2014

Sonic is verhuisd naar haar nieuwe pand: Component 114-116 Purmerend.

Naast de bouwkundige en de constructieve onderdelen hebben wij het interieurontwerp verzorgd. Databouw uit Purmerend heeft het interieur aangebracht, Aannemersbedrijf Feld heeft het exterieur gedaan.

Interieur Sonic

 

1 Oktober 2014

Opening Fort Resort Beemster.

Het Fort Resort Beemster is woensdagochtend officieel geopend door Prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Samen met de eigenaars Frank en Henk Bart drukte Van Vollenhoven op de rode knop, waarna het hek openging, het vuurwerk losbarstte en een saxofonist op het dak verscheen.

Wij zijn trots aan dit project te hebben meegewerkt!

Opening Fort Resort Beemster

Zie de onderstaande link met een omschrijving van onze werkzaamheden:
http://ewp.nl/property/fort-resort-beemster/

 

17 Juli 2014

Oplevering Scharlo 22 te Alkmaar.

Na een voorspoedige bouwperiode heeft Aannemersbedrijf Feld het project opgeleverd. Het pand heeft een gehele metamorfose ondergaan. Een oorspronkelijke winkel is verbouwd tot twee woningen. De heer van den Hoogen is de trotse eigenaar van het pand.

Oplevering Scharlo 22 Alkmaar

 

16 Mei 2014

Het hoogste punt van plan “Neckerpoort” is bereikt. Deze week is de dakvloer van de bovenste (4e) etage gestort.

Het bouwplan loopt op schema, de oplevering is gepland eind 2014.

Hoogste punt spijkerman purmerend

 

9 April 2014

Restauratie Koepelkerk Kaasmarkt te Purmerend in volle gang.

De Koepelkerk, ook wel de Grote Kerk of de Sint Nicolaaskerk genoemd, wordt op dit moment gerestaureerd. De buitengevel wordt onder andere voorzien van nieuw voegwerk en de grote stalen vensters worden weer van een nieuwe laag verf voorzien. Wij hebben voor dit plan een restauratieplan opgesteld en doen daarnaast de bouwbegeleiding. De oplevering is gepland eind juni.

Restauratie Koepelkerk Kaasmarkt

 

8  December 2013

Opening Veronicaschip!

Burgemeester Eberhard van der Laan heeft zondag 8 december officieel het Veronicaschip geopend. Het schip ligt aan de kade van het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Het schip deed in de jaren zestig en zeventig dienst als de zeezender Radio Veronica.

 

1 Juli 2013

Vandaag was de officiële eerste paal van het plan “Neckerpoort” te Purmerend. Het plan, in de volksmond plan Spijkerman genoemd, is vandaag officieel van start gegaan. De bouw zal circa 300 werkbare dagen duren. De oplevering is gepland rond de kerst van 2014.

 

17 Juni 2013

Vandaag zijn de appartementen van het project “De Bloeiende Perelaar” in de Zuidoostbeemster opgeleverd.

 

13 Juni 2013

Zojuist is het nieuwbouwplan aan het Padjedijk 11 en 13 opgeleverd.

Wonen boven winkels Purmerend

 

1 April 2013

Wij hebben de opdracht gekregen om de aanvraag van de omgevingsvergunning te regelen voor het historische Veronicaschip. Het schip lag de laatste jaren werkeloos in de haven van Antwerpen. Het schip krijgt zeer binnenkort een nieuwe bestemming en ligplaats.

Veronicaschip in Groningen

 

 

 

Comments are closed.